Listen to us by clicking on the image!

Bob Dylan

 Ο σπουδαίος Αμερικάνος τραγουδιστής και τραγουδοποιός, θα βρίσκεται στο Terra Vibe στις 29 Μαΐου. Σχεδόν είκοσι χρόνια μετά την εμφάνισή του στον Λυκαβηττό, ο Αμερικανός τροβαδούρος επιστρέφει στην Αθήνα, στο πλαίσιο της περιοδείας του «Never Ending Tour». Τουλάχιστον αυτό αναφέρει το επίσημο site του καλλιτέχνη αν και η διοργανώτρια εταιρεία στην Ελλάδα δεν το επιβεβαιώνει ακόμα επίσημα.Στη συναυλία θα ακούσουμε ιστορικά τραγούδια του, όπως το «Like a Rolling Stone» ή το «The Times They Are a-Changin'», αλλά και τα καινούργια του, όπως το «Beyond Here Lies Nothin'».


e-mail: radioactive1076@gmail.com

DIGEA: 18 Ιουνίου ξεκινάει η μετάδοση με ψηφιακό σήμα στην περιοχή της Αττικής.

 Στις 18 Ιουνίου η DIGEA ξεκινάει τη μετάδοση με ψηφιακό σήμα των ιδιωτικών καναλιών εθνικής εμβέλειας ALPHA, ALTER, ANTENNA, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, MEGA, ΣΚΑΪ και STAR στην περιοχή της Αττικής. Πιο συγκεκριμένα, η DIGEA, μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη εμπειρία της Κεντρικής Μακεδονίας και εφαρμόζοντας πάντα την Κοινή Υπουργική Απόφαση 21161/08, θα ξεκινήσει την εκπομπή ψηφιακού σήματος από τα κέντρα εκπομπής της Αίγινας και του Υμηττού. Το αναλογικό σήμα θα συνεχίσει να εκπέμπεται από το κέντρο εκπομπής Υμηττού ενώ θα διακοπεί από το κέντρο εκπομπής της Αίγινας σύμφωνα πάντα με τη συγκεκριμένη απόφαση. Σημειώνεται ότι το κέντρο εκπομπής της Πάρνηθας δεν συμμετέχει στη μετάβαση και θα συνεχίσει να εκπέμπει αναλογικά.
 Με την ευκαιρία της ψηφιακής μετάβασης στην Αττική, ο C.E.O. της DIGEA, κ. Γιώργος Μαθιός επεσήμανε: «Στη Θεσσαλονίκη η μετάβαση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και oι τηλεθεατές αγκάλιασαν άμεσα την επίγεια ψηφιακή τηλεόραση. Στην Αθήνα το ψηφιακό σήμα του Υμηττού θα δώσει άψογη εικόνα και κρυστάλλινο ήχο στο λεκανοπέδιο της Αττικής αλλά και σε μια ευρύτατη περιοχή συμπεριλαμβανομένων των δυτικών παραλίων των Κυκλάδων και της ΝΔ Εύβοιας. Το ψηφιακό σήμα που θα αντικαταστήσει το αναλογικό σήμα της Αίγινας, θα δώσει μια για πάντα λύση σε όσους αντιμετώπιζαν προβλήματα λήψης κυρίως στα Νότια Προάστια και ειδικότερα στην περιοχή από τη Γλυφάδα μέχρι το Σούνιο. »
 Η DIGEA από την αρχή της μετάβασης και αντιμετωπίζοντάς την με αίσθημα ευθύνης, έχει αναλάβει ενεργό ρόλο στην ενημέρωση του κοινού. Εκτός από την ενημερωτική καμπάνια η οποία προβάλλεται από τα τέλη του 2009 και τις στοχευμένες ενέργειες, έχει θέσει σε λειτουργία την ιστοσελίδα http://www.digea.gr/ η οποία ανανεώνεται διαρκώς και δίνει εξειδικευμένες πληροφορίες για τους τηλεθεατές αλλά και τους τεχνικούς, καθώς και τηλεφωνικό κέντρο με αριθμό κλήσης 14510 όπου οι πολίτες μπορούν να απευθυνθούν για περισσότερες πληροφορίες. Παράλληλα, θα συνεχίσει την εκστρατεία ενημέρωσης των τοπικών αρχών των περιοχών που θα χρειαστούν άμεση προσαρμογή.
 Σημειώνεται ότι προκειμένου να απολαύσουν τα οφέλη της ψηφιακής τεχνολογίας, οι τηλεθεατές θα χρειαστεί να έχουν τηλεοράσεις με ψηφιακό δέκτη ή αποκωδικοποιητές που να υποστηρίζουν την τεχνολογία MPEG4 ώστε να είναι συμβατοί με τις προδιαγραφές εκπομπής της DIGEA.
 Η DIGEA, είναι η εταιρία που έχει συσταθεί από τα ιδιωτικά κανάλια εθνικής εμβέλειας ALPHA, ALTER, ANTENNA, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, MEGA, ΣΚΑΪ και STAR και έχει αναλάβει την ψηφιακή εκπομπή των τηλεοπτικών προγραμμάτων τους καθώς και όποιων άλλων σταθμών επιλέξουν τις υπηρεσίες της.

e-mail: radioactive1076@gmail.com

Πρόστιμα από το "ΕΣΡ"...

 Ενα συμβολικό πρόστιμο για τα μέτρα της αγοράς, της τάξης των 15.000 ευρώ, επιδίκασε το ΕΣΡ στη ΝΕΤ και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Στην Υγειά μας» του Σπύρου Παπαδόπουλου με την κατηγορία της συγκεκαλυμμένης διαφήμισης του CD του Γιάννη Πάριου (18/10/2009).
 Με άλλα 20.000 ευρώ τιμώρησε και το «Extra 3» για συγκεκαλυμμένη διαφήμιση (5/11/2009).
 Το ΕΣΡ επέβαλε, επίσης, επιπλέον πρόστιμο 15.000 ευρώ στο «Τηλεφώς» για παράνομη προβολή των Οικολόγων Πράσινων, κατά την περίοδο των κοινοβουλευτικών εκλογών, όπως εξάλλου είχε πράξει και κατά την περίοδο των ευρωεκλογών.
 Πρόστιμο 10.000 ευρώ επιβλήθηκε και στο «Ράδιο 1» του Ν. Θεσσαλονίκης για μη τήρηση τεχνικών προδιαγραφών, για εκπομπή εκτός του Ν. Θεσσαλονίκης και εκπομπή από άλλη θέση από αυτήν που είχε την 1η/11/1999.

e-mail: radioactive1076@gmail.com

Firefox: Στις 30 Μαρτίου το patch...

 H Mozilla διορθώνει σημαντικό κενό ασφαλείας παρουσιάζοντας εσπευσμένα τον Firefox 3.6.2. Για τους χρήστες των παλαιότερων εκδόσεων των Firefox, Thunderbird αλλά και SeaMonkey, θα υπάρξει patch που θα διορθώνει αυτό το κενό ασφαλείας και έχει προγραμματιστεί για κυκλοφορία στις 30 του μήνα, καθώς γίνονται εκτενείς δοκιμές για την αποτελεσματικότητά του.



e-mail: radioactive1076@gmail.com

Η προσομοίωση της πραγματικότητας σε ανέκδοτο!



e-mail: radioactive1076@gmail.com

Νανοτεχνολογία: Μικροσκοπική συσκευή αφαιρεί το αλάτι από το θαλασσινό νερό

 Σύμφωνα με έρευνες αμερικανών επιστημόνων μια μικροσκοπική συσκευή είναι ικανή να αφαιρεί το αλάτι από το θαλασσινό νερό. Με τον τρόπο αυτό, δίνεται η δυνατότητα για τη δημιουργία φτηνών μικρής κλίμακας φορητών εγκαταστάσεων αφαλάτωσης. Οι εν λόγω εγκαταστάσεις θα μπορούν να δουλεύουν ακόμα και με μπαταρίες. Η ανακάλυψη είναι πολύτιμη για περιοχές που πλήττονται από ξηρασία.
 
 Επίσης, θα μπορούσαν να χρησιμεύσει σε περιπτώσεις καταστροφών του δικτύου ύδρευσης, κυρίως σε φτωχές χώρες. Ο Γιογνκιόν Χαν και οι συνεργάτες του στο τμήμα ηλεκτρολόγων μηχανολόγων και επιστήμης των υπολογιστών του πανεπιστημίου ΜΙΤ των ΗΠΑ είναι οι εφευρέτες αυτής της καινοτομίας. Η μελέτη δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Nature Nanotechnology. Μέχρι σήμερα, οι μεγάλες συμβατικές εγκαταστάσεις αφαλάτωσης εφαρμόζουν την τεχνολογία της "αντίστροφης όσμωσης". Η μέθοδος που ακολουθείται περιλαμβάνει την διέλευση θαλασσινού νερού μέσω ειδικής μεμβράνης, η οποία διακρατά το αλάτι. Ωστόσο η μέθοδος αυτή παρουσιάζει αρκετά μειονεκτήματα. Αρχικά αυτή η διαδικασία καταναλώνει πολύ ενέργεια.
Επίσης συχνά υπάρχει ο κίνδυνος να φράξει η μεμβράνη. Επιπλέον, οι εγκαταστάσεις είναι ογκώδεις, στάσιμες και ακριβές. Αντίθετα, η νέα εφεύρεση υπόσχεται αφαλάτωση από φορητές, φθηνές συσκευές. Βασίζεται στην αποκαλούμενη πόλωση της συγκέντρωσης των ιόντων. Η συγκεκριμένη διαδικασία λαμβάνει χώρα όταν ένα ρεύμα φορτισμένων ιόντων περνάει μέσα από ένα "κανάλι" επιλογής των ιόντων. Κατά μήκος του καναλιού, υπάρχει ένα ηλεκτρικό δυναμικό που απωθεί τα φορτισμένα σωματίδια. Η απώθηση αναγκάζει το υγρό να διαχωριστεί σε δύο ρεύματα, ένα με φορτισμένα και ένα με ουδέτερα σωματίδια. Στην συνέχεια, το θαλασσινό νερό διέρχεται μέσω της μεμβράνης - καναλιού και τα ιόντα του άλατος - καθώς επίσης οι τυχόν ιοί και οι άλλοι μικρο-οργανισμοί που υπάρχουν μέσα στο νερό - ωθούνται στο πλάι. Μετά τη διαδικασία, το πιο αλατισμένο νερό απομονώνεται και μένει μόνο το αφαλατωμένο νερό, το οποίο περνά μέσα από την μεμβράνη στην άλλη πλευρά.
 Εκτιμάται ότι η συσκευή πρόκειται να αποδώσει κατά 50%, δηλαδή αφαλατώνεται το μισό από το νερό που αρχικά χρησιμοποιείται. Το 99% του αλατιού έχει αφαιρεθεί από το ήμισυ της ποσότητας του νερού που έχει αφαλατωθεί. Οι ερευνητές κατόρθωσαν να φτιάξουν ένα νανο-τσιπ με εμβαδόν μόλις λίγων τετραγωνικών χιλιοστών, το οποίο αφαλατώνει δέκα μικρολίτρα νερού το λεπτό. Ωστόσο, πολλά τέτοια νανο-τσιπάκια μπορούν να συνδυαστούν σε μια μεγαλύτερη συσκευή ή εγκατάσταση αφαλάτωσης, που θα έχει πολλές πρακτικές εφαρμογές. Σύμφωνα με τους ερευνητές θα χρειαστεί να ενωθούν 1.600 τέτοια νανο-τσιπ πάνω σε μια ενιαία επιφάνεια, για να αφαλατώνουν 300 χιλιοστόλιτρα νερού ανά λεπτό. Εξάλλου, ήδη οι μελετητές έχουν κατοχυρώσει μια εμπορική πατέντα για την τεχνολογία του. Ωστόσο σύμφωνα με προβλέψεις χρειαστούν μερικά χρόνια για να βγει στην αγορά μια φορητή συσκευή, καθώς πρέπει να ξεπεραστούν διάφορα τεχνικά εμπόδια, όσο μεγαλώνει η κλίμακα εφαρμογής της νέας τεχνολογίας. Φυσικά, το κόστος μιας τέτοιας συσκευής είναι ανυπολόγιστο.


e-mail: radioactive1076@gmail.com

O νέος browser της Microsoft

 Το 2011 αναμένεται ο νέος browser της Microsoft, η οποία επιταχύνει τους ρυθμούς ανάπτυξης του ΙΕ 9. O έντονος ανταγωνισμός από προγράμματα πλοήγησης στο Διαδίκτυο (browsers) όπως το Mozilla Firefox και το Google Chrome μάλλον αφύπνισαν τη Microsoft, η οποία ετοιμάζεται για την επόμενη έκδοση του Internet Explorer. H Microsoft έκανε μία πρώτη παρουσίαση του νέου Internet Explorer 9 την περασμένη εβδομάδα, δημιουργώντας έκπληξη σε όσους παρακολουθούν τα δρώμενα του Διαδικτύου, δεδομένου ότι η έκδοση 8 κυκλοφόρησε μόλις πέρσι.
 Η ημερομηνία διάθεσης του ΙΕ 9 δεν γνωστοποιήθηκε, αλλά είναι βέβαιο ότι δεν θα είναι εντός του 2010.
 Από την άλλη πλευρά, η Microsoft κινείται με πολύ πιο γρήγορους ρυθμούς, «ανεβάζοντας» στο Διαδίκτυο μέχρι και ειδικές εφαρμογές που έχουν ως στόχο να προσφέρουν στους δημιουργούς εφαρμογών μία πρώτη γεύση των δυνατοτήτων του ΙΕ9.
 Η αφύπνιση της Microsoft πιθανότατα σχετίζεται με το γεγονός ότι ο Firefox συνεχίζει να κερδίζει μερίδια αγοράς (εκτιμάται ότι πλησιάζει το 25%) και η Google προωθεί με κάθε μέσο τον Chrome.
Ταυτόχρονα, η υποχρέωση -λόγω Ευρωπαϊκής Ένωσης- να δίνεται στους χρήστες η δυνατότητα να επιλέγουν τον browser που επιθυμούν κατά την εγκατάσταση των Windows 7, ίσως και να θεωρείται ότι θα βοηθήσει στην περαιτέρω μείωση της δημοτικότητας του ΙΕ.

e-mail: radioactive1076@gmail.com

Transmitter



e-mail: radioactive1076@gmail.com

Firefox 3.6

 H γερμανική κυβέρνηση εξέδωσε προειδοποίηση ότι οι χρήστες του Firefox κινδυνεύουν από πλευράς ασφάλειας. Το αρμόδιο κρατικό Ομοσπονδιακό Γραφείο Ασφάλειας Πληροφοριών, που είχε προειδοποιήσει για τους κινδύνους που διέτρεχαν οι χρήστες του προγράμματος πλοήγησης της Microsoft τον Ιανουάριο, έκανε το ίδιο τώρα και για το πρόγραμμα της Mozilla.
 Το αδύναμο σημείο, που επιβεβαιώθηκε και από τους δημιουργούς του Firefox, επιτρέπει στους χάκερ να εισβάλλουν στους υπολογιστές των ανυποψίαστων χρηστών και να τοποθετούν επικίνδυνα προγράμματα λογισμικού. Μια ενημέρωση ασφάλειας, που θα κυκλοφορήσει στο τέλος του Μαρτίου, θα λύσει το πρόβλημα στον Firefox 3.6. Μια δοκιμαστική (beta) έκδοση της ενημέρωσης, η Firefox 3.6.2, είναι ήδη διαθέσιμη, αλλά δεν ακόμα έχει δοκιμαστεί πλήρως. Η γερμανική υπηρεσία, σύμφωνα με το BBC, συστήνει στους χρήστες να σταματήσουν την χρήση του Firefox, μέχρι να εγκαταστήσουν την ενημέρωση ασφάλειας. Οι χρήστες δεν συνίσταται να χρησιμοποιούν ούτε κάποια έκδοση παλαιότερη από την 3.6 του Firefox.



e-mail: radioactive1076@gmail.com

Αγγελίες: Ζήτηση

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Αγγελίες: Προσφορά

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Χρήσιμοι συνδέσμοι

ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ

Ερωτήσεις - Απαντήσεις

ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ

Μελέτες

ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ

Studio





Γέφυρες στασίμων







Κεραίες εκπομπής



Exciters - PLL

 
 



ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
30, 50 or 100 Watts & Excellent Audio Specs in ultra slim size, one rack space stainless enclosure Built-in, selectable Very High Separation internal Stereo Generator and Fast Audio Clipper, standard
. USB port (front) for PC connection and two independent RS 485 ports (rear), standard
. Up to seven presets (freq, pwr & program setup) allowing for ideal back up to multiple stations, standard
. Built-in, front panel programmable FSK ID Keyer by software for auto-ID of Translators, standard
Full Telemetry & Remote Control interface built-in, standard
. Fast access to programmability, functions & all readings from front panel via user-friendly menu display
. Proportional Auto-Foldback of output power in the event of excessive VSWR
. Adjustable power output from 0 to full power with soft-start control
. Automatic power control maintaining the output at any pre-set level
. Voltage selector for 120 or 230 V AC operation
. Optional DC voltage input
. Optional AES-EBU Digital Audio input (XLR type and Optical type)
. Optional Sync Port to lock frequency onto 1, 2, 2.5, 5 or 10 MHz External Reference
. Optional Built-in RDS Encoder
. Modular layout with plug-in, easily replaceable circuits and parts
. Meets or exceeds all FCC and CCIR requirements
. Includes low pass/harmonic filter and can be used as a stand-alone transmitter
RF SPECIFICATIONS
Nominal RF power: 30, 50 or 100 W adjustable from 0 to Full Power
RF output impedance: 50 OM unbalanced, VSWR less than 1.5:1
RF connector: N Type Female
Frequency range: 87.5 - 108 MHz programmable in 10 kHz steps, synthesized, microprocessor controlled
Off lock attenuation:> 60 dBc
Lock-in time: < 20 sec. (typ. < 7 sec)
Type of modulation: F3E / F8E direct FM at carrier frequency
Frequency deviation: }75 kHz =100 %, }150 kHz capability
Reference: 12.8 MHz VTCXO
Stability of freq. dev: 2,5 % x 6 mo.
Consistency of deviation over range:
< 2% from 87.5 to 108 MHz
Frequency drift: . 2 kHz/year (due to internal TCXO aging). Can be user calibrated
Short term stability: 1 ppm from -5 to +45 (100 Hz @ 100MHz)
RF Harmonics: Exceeds EBU/ CCIR/FCC requirements >70dBc
RF Spurious: ExceedsEBU/ CCIR/FCC requirements, < -90dBc min @ }1 MHz
RF Monitor: -40dBc}3dB from 87.5 to 108 MHz (not suitable for measuring harmonics)
. AUDIO GENERAL SPECIFICATIONS
Preemphasis: Flat/50/75 μs, Êprocessor controlled
Preemphasis precision: better than 0.5 dB
Stereo System: CCIR / FCC pilot tone system
Distortion, THD: Less than 0.1% (typ. 0.05%)
Intermodulation (IMD): Less than 0.1% (typ. 0.05%)
Transient IMD:< 0.25% (square / sine Wave)
Wideband Amplitude Response: } 0.25 dB, 30 Hz to 100 kHz
Audio Filter Attenuation: > 50 dB @ 19 kHz, >30dB 19 to 50 kHz, >50dB to 100kHz (typ.)
Common mode rejection: > 40 dB typ. 30 Hz to15kHz (50dB on request)
. COMPOSITE SPECIFICATIONS
Stereo Separation: 30-80Hz >50dB, 80Hz-15kHz >60 dB (typ.65)
Crosstalk attn. (M / S):> 40 dB 40 Hz to 15 kHz (typ. 50dB / 100Hz to 8kHz)
Audio Spurious Products: > 53 kHz < 50 dB
38 kHz Suppression: > 50 dB
38 kHz Tone Generation: Internal Crystal
38 kHz Tone Precision: 38 kHz } 2 Hz
Pilot Tone frequency: 19 kHz } 1 Hz
Phase response: 19/38 kHz internally adjustable
THD on L & R channels: < 0.1% 30Hz - 15 kHz
IMD: 70 Hz / 6 kHz 4 :1 RATIO < 0.1 %
Transient IM: < 0.25 % (square/sinus)
Audio response: 0.25 dB 20 Hz to 15 kHz
Pilot Tone Deviation: 7 kHz nominal
. AUDIO INPUTS
SCA / RDS Input: 1 BNC connector, unbalanced, Z nominal~3 kOhm (2.8-3 +6 dBm @ 7.5 kHz, Dev. adj. on rear panel
AUX Input: 1 BNC conn, unbal., Z nominal ~3 kohm (2.8MPX Input: 1 BNC conn., unbalanced, Z nominal~1k2 ( 1k2 } 10 %), Lev: -3 + 6 dBm @ 75 kHz Deviation, adj. on rear panel
L&R +Mono Input: 2 XLR connectors, balanced or unbalanced; Z nominal 10 kOhm } 1% or 600 Ohm 1%; selectable by menu; selectable Lev: -3 +6 dBm @ 75 kHz Deviation. Coarse steps 3 dB Fine adj 3.5dB 1.75, adjustable on rear panel

LCD Display Readings: Programmed Output Power; Forward Power; Refl. Power; Unclipped Deviation (simulated Led Bar); Clipped Deviation (simulated Led Bar); Clipper activity (clipped / unclipped differential); L Audio True Peak Level (simulated Led Bar); R Audio True Peak Level (simulated Led Bar); Frequency (6 digits); Sensitivity (3dB step); RDS, SCA, AUX, MPX Ext Modulation; Programmed Audio Parameters; Preemphasis (Flat, 50, or 75μs); Limiter On/Off; Input Impedance; Z=10kOhm / 600 Ohm; Preset Thresholds (min. RF power, mute time)
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Scott

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------



ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: C&A

 
e-mail: radioactive1076@gmail.com

Linear FM





Πετριτής - Κέρκυρας


Δες καλύτερα


Corfu - Petritis

--------------------------------------------------

"Πετριτής" το χωριό μου!


Παραθαλάσσιο χωριό της νότιας Κέρκυρας, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα υπόλοιπα μέρη της Ελλάδας. Οι κάτοικοι του φιλικοί σε κερδίζουν με την πρώτη επαφή. Ένα μέρος για πολλούς επισκέπτες που το επιλέγουν ξανά και ξανά για την ηρεμία και την αναζωογόνηση τους. Βρίσκεται δίπλα στην θάλασσα και διαθέτει όμορφες και καθαρές παραλίες. Η κύρια ασχολία των κατοίκων του είναι η αλιεία και αν βρεθείτε ποτέ στην Κέρκυρα μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το μέρος για φρέσκο ψάρι! Η διαμονή, θα σας ενθουσιάσει. Ο επισκέπτης έχει αρκετές επιλογές στην διάθεση του, να συνδυάσει βουνό με θάλασσα μαζί με όλες της ανέσεις της πόλης σε ένα χωριό που οι περισσότεροι από τους επισκέπτες εκτός από το να έρχονται κάθε χρόνο, δεν διστάζουν να φτιάξουν το εξοχικό τους εκεί! Το χωριό επίσης διαθέτει λιμάνι το οποίο φιλοξενεί από μικρές βαρκούλες μέχρι ολόκληρες ομάδες ιστιοπλοϊκών σκαφών! Άλλωστε δεν είναι τυχαίο η αυξημένη κίνηση όλους τους καλοκαιρινούς μήνες και τα σαββατοκύριακα τον χειμώνα. Το μέρος σε μαγεύει και μια επίσκεψη σίγουρα θα σας πείσει.


























 
 
 

NEWS AND MORE:

radioactive Pictures, Images and Photos
radioactive Pictures, Images and Photos
radioactive Pictures, Images and Photos
radioactive Pictures, Images and Photos
radioactive Pictures, Images and Photos
radioactive Pictures, Images and Photos
radioactive Pictures, Images and Photos
radioactive Pictures, Images and Photos
radioactive Pictures, Images and Photos
radioactive Pictures, Images and Photos
radioactive Pictures, Images and Photos
radioactive Pictures, Images and Photos
radioactive Pictures, Images and Photos
radioactive Pictures, Images and Photos
radioactive Pictures, Images and Photos
radioactive Pictures, Images and Photos
radioactive Pictures, Images and Photos
radioactive Pictures, Images and Photos